Страницы

понедельник, 22 апреля 2013 г.

IATEFL 2013

IATEFLМинулої п’ятниці та суботи педагоги з усієї України та сусідніх країн мали унікальну можливість відвідати 18-ту щорічну конференцію IATEFL Ukraine. Цей грандіозний захід відбувався у Київському університеті ім. Бориса Грінченка.
Викладачі та науковці ділилися досвідом, обговорювали болючі проблеми, з якими стикається сучасний вчитель, виступали з доповідями та презентаціями.


З вітальним словом перед учасниками конференції виступили:
Ганна Чуйко – президент IATEFL Ukraine
Віктор Огнев'юк – ректор університету ім. Б.Грінченка
Родзинкою заходу стали виступи спеціально запрошених гостей, а саме:
Nicky Hockly (Нікі Хоклі), яка займається педагогічною діяльністю з 1987 року, співавтор таких відомих підручників як: Teach English with Technology, Learning English as a Foreign Language for Dummies, Teaching Online. Останнім її творінням є Digital Literacies, що буде опубліковане в 2013 році. На сьогодні Нікі також є директором он-лайн ресурсу Pedagogy of The Consultants-E (www.theconsultants-e.com).
Adam Maciaszczyk (Адам Масіяшчик) - польський талановитий педагог, який спеціалізується на розробці підручників для підготовки до екзаменів з англійської мови, «он-лайн навчанні». Також редагував граматику для видавництва National Scientific Publishing House (PWN)
Simon Smith (Саймон Сміт) - надзвичайний та повноважний Посол Великої Британії
Martin Dowle (Мартін Доул) - директор British Council Ukraine
Окремо хотілося б згадати про зустріч з Надзвичайним та повноважним Послом Великої Британії Саймоном Смітом. Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці з підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, реалізація пілотного проекту з удосконалення володіння англійською мовою викладачами різного фаху, обміну студентами та викладачами.
Усі бажаючі також могли відвідати виставку навчальної та художньої літератури відомих британських видавництв, таких як Pearson, Oxford, Macmillan, Cambridge. На виставці були представлені останні публікації, новітні розробки підручників та допоміжних ресурсів для викладачів.
По материалам OrfeyUkraine

Комментариев нет:

Отправить комментарий